O nama

IPON Bezbednost doo Novi Sad je kompanija čija je osnovna delatnost fizičko – tehničko obezbeđenje (FTO) lica, imovine, događaja i poslovanja.

Specijalizovanim uslugama iz sektora bezbednosti kompanija se bavi od osnivanja 2004. godine. Ne pojedinačnim stranama možete se upoznati sa detaljima profesionalnih bezbednosnih usluga koje nudimo.

Usled širenja naše ekspertize u domenu bezbednosnih usluga i povećenja obima posla, 2009. godine prerastamo u privredno društvo. Predanim radom stvorili smo sintezu znanja, veština i tehnoloških dostignuća koja nas kvalifikuje za efikasnu zaštitu Vaše ličnosti, imovine i poslovanja, kao i događaja i javnih skupova koje organizujete.

Dugogodišnjim bavljenjem rizicima svih vrsta stekli smo značajno iskustvo u domenu bezbednosnih poslova. Stečena znanja koristimo za rano detektovanje bezbednosno problematičih situacija, brzo reagovanje i sistematičnu zaštitu. Naši iskusni kadrovi opremljeni su vrhunskom tehnikom za efikasno detektovanje rizika (u samom nastajanju) kako bi podigli Vašu bezbednost na najviši mogući nivo. Strateški cilj je maksimalna bezbednost i sigurnost klijenata pod našim nadzorom.

U skladu sa tim, svi naši zaposleni obučeni su za vršenje svih usluga koje pružamo, uniformisani su, bezbednosno provereni od strane Ministarstva unutrašnjih poslova (PU Novi Sad), prošli su obuku iz protivpožarne zaštite kao i obuku iz bezbednosti i zdravlja na radu. Takođe, svaki naš zaposlenik osiguran je polisom osiguranja od posledica nesrećnog slučaja (nezgode) 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

Kompanija IPON Bezbednost orijentisana je ka konstantnom unapređenju usluga, kao i permanentnoj edukaciji i obuci kadrova, sa krajnjim ciljem usavršavanja usluga i poslovanja u skladu sa poslednjim svetskim standardima u bezbednosnom sektoru.