Sistemi za video nadzor

Sistemi za video nadzor IPON

Sistemi za video nadzor postali su nezaobilazni deo zaštite kako poslovnih tako i privatnih objekata i imovine. IPON Security vrši projektovanje i realizaciju klasičnih sistema zas video nadzor, kao i savremene IP sisteme prilagođene Vašim potrebama.

Sistemi za video nadzor primenjuju se za nadgledanja proizvodnih procesa u fabrikama, rad mašina u postrojenjima, nadzor robe u prodavnicama i skladištima, nadzor izloženih eksponata, nadzor ulaza i izlaza vozila, utovar i istovar robe, nadzor radnika u firmama, nadzor pacijenata na intenzivnoj nezi, nadzor posetioca na nekom događaju i druge slične primene.

Planiranje i projektovanje sistema video nadzora je složen proces koji mora da se uklopi u rezultate analize bezbednosne ugroženosti objekta, lica ili materijalnih dobara uz poštovanje svih postojećih specifičnosti objekta, položaja i njegove namene pa sve do uklapanja u tehnologiju rada koja se u njemu odvija.

PREDNOSTI IMPLEMENTACIJE MREŽNOG VIDEO NADZORA

Iplementacija mrežnog video nadzora u maloprodajnim objektima se pokazala uspešnom na mnogo načina. Posebno izdvajamo:

  • Povećanje prihoda

Video nadzor pomaže da se poboljša planiranje i kontrola osoblja, raspored prodavnice i oglasnih poruka. Takođe je veoma efikasan alat u sprečavanju gubitaka i krađa.

  • Brz povraćaj ulaganja

Smanjen gubitak, manje vremena potrošenog na istraživanje sumnjivih incidenata, smanjenje potraživanja zbog odgovornosti, poboljšani marketing i optimizacija zaposlenih rezultuju brzim povratom investicije.

  • Besprekorna integracija

Naša mrežna video rešenja rade na standardnim Ethernet mrežama i kompatibilni su sa postojećom infrastrukturom. Oni se lako integrišu sa POS i EAS sistemima i obezbeđuju efikasan način istrage sumnjivih slučajeva i analize poslovnih preformansi.

Oprema za video nadzor koju ugrađujemo je instalirana u maloprodajnim objektima širom sveta. Uz naše dugogodišnje iskustvo u tehnologijama mrežnog video nadzora, možete da budite uvereni da ćemo Vam omogućiti da ostvarite svoje svoje ciljeve u obezbeđivanju vaših maloprodajnih objekata.

...
    peliculas de comedia