Povećajte profit i unapredite ugled pružanjem besplatnog pristupa Internetu

Postovao - 15.9.2013 | 0 komentara

Povećajte profit i unapredite ugled pružanjem besplatnog pristupa Internetu

Svedoci smo činjenice da živimo u vremenu apsolutne komunikacije. Internet je za samo nekoliko godina postao nešto bez čega teško da možemo da zamislimo svakodnevnu komunikaciju, svejedno da li se radi o komunikaciji lične ili poslovne prirode. Društvene mreže kao što su Facebook i Twitter su globalno popularne i mali je broj onih koji ih ne koriste, a još manji broj onih koji nisu barem čuli za njih.

Svega ovoga do pre samo desetak, petnaest godina nije ni bilo, a danas je korišćenje Interneta i brojnih servisa koji funkcionišu na njemu nešto što se podrazumeva samo po sebi. Baš iz tog razloga, svako od nas je iskusio frustraciju i nezadovoljstvo zbog nemogućnosti da brzo i na svakom mestu pristupi Internetu kako bi stupio u kontakt sa prijateljima ili svojim klijentima i mušterijama. Istina, u poslednje vreme pristup Internetu preko mobilinih telefona je sve zastupljeniji, ali brzina i kvalitet takvog pristupa su na veoma niskom nivou.

Kada se sve ovo ima u vidu, jasno je da svaka kompanija, lokalna samouprava ili institucija koja omogući basplatni javni pristup Internetu (HOT SPOT) može od toga da ima brojne koristi. Osnovni cilj instaliranja Wi-Fi HOT SPOT bežične mreže na nekoj lokaciji je pružanje brzog i kvalitetnog, a u isto vreme i BESPLATNOG pristupa Internetu na toj lokaciji. Zadovoljavanjem ovakve potrebe građana, raste ugled kompanije, lokalne samouprave ili institucije koja je takvu uslugu omogućila, a neke od dodatnih koristi od postavljanja Wi-Fi HOT SPOT mreže su:

  • privlačenje ljudi na samu fizičku lokaciju na kojoj se nalazi HOT SPOT mreža
  • brendiranje i reklamiranje kompanije i privlačenje novih posetilaca i potencijalnih klijenata
  • jačanje svesti i uticaja kod građana o doprinosima lokalne zajednice koja je učestvovala u implementaciji (bolje informisanje, održivi razvoj, jačanje lokalne ekonomije, itd… )
  • kreiranje privatne mreže (Intranet) za potrebe same kompanije, lokalne administracije ili institucije

Kompanija IPON Bezbednost može da Vam pomogne oko svih tehničkih detalja kreiranja i implementacije najoptimalnijih rešenja. Kako bi saznali više o brojnim koristima pružanje besplatnog javnog pristupa Internetu putem instaliranja Vaše sopstvene Wi-Fi HOT SPOT mreže, kontaktirajte nas kako bi zakazali besplatne konsultacije.

...
    peliculas de comedia