Povećajte bezbednost na radu profesionalnim alko-testiranjem zaposlenih

Postovao - 5.11.2013 | 0 komentara

Povećajte bezbednost na radu profesionalnim alko-testiranjem zaposlenih

Kompanija IPON Security u široki raspon usluga iz oblasti fizičko – tehničke bezbednosti dodala je i uslugu profesinalnog alko – testiranja zaposlenih.

Testiranje se vrši profesionalnim uređajem (DRAGER) koji poseduje uverenje o baždarenju, dok alko-testiranje radnika i osoblja zaposlenih u vašem preduzeću ili ustanovi vrše naši radnici koji su prošli obuku za ovakve zadatke i poseduju licencu za rukovanje DREGER uređajima.

Iskustva su pokazala da ovakvo testiranje može značajno da poveća bezbednost na radu, ali i samu produktivnost zaposlenih.

Posebni značaj ovakvog testiranja prisutan je na radnim mestima sa visokim stepenom rizika od povreda. Tipični primeri su profesionalni vozači, rukovaoci radnim mašinama, zaposleni u noćnim smenama, zaposleni na fizičkom obezbeđenju objekata, itd.

Takođe, ovakav način kontrole veoma je značajan i kod osoblja i zaposlenika koji su u direktnoj komunikaciji sa klijentima Vaše kompanije ili ustanove, jer su oni ti koji ostavljaju utisak na klijente i potencijalne klijente i mogu presudno da utiču na Vaš poslovni ugled.

Pozovite nas kako bi zakazali besplatne konsultacije. Detaljno ćemo Vam  predstaviti način na koji vršimo ovu uslugu, kao i brojne prednosti preventivnog uticanja na povećanje bezbednosti na radu.

...
    peliculas de comedia