IPON Bezbednost među 400 najuspešnijih malih i srednjih preduzeća u Srbiji

Postovao - 13.6.2013 | 0 komentara

IPON Bezbednost među 400 najuspešnijih malih i srednjih preduzeća u Srbiji

Kako izveštava TANJUG, Privredna komora Srbije (PKS) do sada je izdala oko 400 sertifikata Excellent SME najuspešnijim malim i srednjim preduzećima u Srbiji, među kojima se nalazi i kompanija za bezbednosne usluge IPON Bezbednost.

Po rečima predsednika PKS, gospodina Željka Sertića, na skupu “Elektronski sertifikat boniteta kompanija” održanom u Privrednoj komori Srbije, Excellent SME je osmišljen u duhu preporuka EU o promociji uspešnih kompanija i praktično predstavlja “belu listu” malih i srednjih preduzeća.

On je tom prilikom najavio i nove projekete koji će omogućiti brži napredak i unapređenje konkurentnosti sektora malih i srednjih preduzeća koji čini oko 99% srpske privrede i zapošljava oko 70% radnika.

Privreda od Vlade Srbije traži jasne programe i kreiranje novog privrednog ambijenta, da Srbija bude zemlja preduzetnika. To je najvažniji zadatak koji svi zajedno možemo da iznesemo – naglasio je Sertić.

Sertifikat Excellent SME ima za cilj povećanje transparentnosti i bezbednosti poslovanja i promociju dobre poslovne prakse kao i zaštitu potrošača.

 

...
    peliculas de comedia