Bezbednost u školama je preduslov bezbednosti najmlađe populacije

Postovao - 17.10.2013 | 0 komentara

Bezbednost u školama je preduslov bezbednosti najmlađe populacije

U poslednje vreme svedoci smo sve većeg broja vesti koje govore o porastu nasilja i krivičnih dela koja se dešavaju u okolini osnovnih i srednjih škola, a neretko i u samim školskim objektima.

Tuče, krađe, huligansko ponašanje i prodaja narkotika postali su krivična dela čiji su počinioci sve češće maloletnici koji idu u neku od srednjih ili osnovnih škola. Samim tim, kompletna populacija dece koja pohađaju konkretnu školu izložena je riziku i ugrožena joj je bezbednost.

Bezbednosna kompanija IPON Security pored fizčkog obezbeđenja školskih objekata, vrši i tehničko obezbeđenje istih, odnosno implementaciju i instaliranje sistema za video nadzor.

Ovakvim sistemom, školski objekti dobijaju dodatno obezbeđenje jer ceo objekat i okolina objekta mogu da se nadgledaju sa jednog mesta. Bezbednost školskih objekata, a samim tim i dece u školskim objektima se povećava, dok su sa druge strane troškovi takvog načina obezbeđenja veoma niski, kada se uzme u obzir činjenica da ne postoji važnija stvar o bezbednosti onih koji dolaze u školu.

Kontaktirajte nas i zakažite razgovor sa našim stručnim konsultantima koji će sagledati sve bezbednosne aspekte u školskom objektu i predložiti najoptimalnije i najekonomičnije rešenje.

 

...
    peliculas de comedia